Flash

Skärmsläckare, 2004

Ett arbetsprov i Flash där nästan allt är kodat med Actionscript. Ett antal objekt i olika skepnad som följer en path och förändras på olika sätt innan dom dör ut. Länk

3D-projekt

Vindsvåning, 2002

Efter en lägenhetsvisning vi var på, där lägenheten var en otroligt läcker vindsvåning, så blev jag sugen på att skapa den i 3D och göra en liten webb-applikation av den. Allt är skapat och renderat i 3D Studio Max, där måtten är baserade på planlösningen man fick på visningen. Sedan har jag döpt bilderna beroende på nod och riktning, för att kunna generera länkar etc i ASP. Länk

Mango, 1999

Detta var mitt huvudsakliga projekt under min praktik på Berg Arkitektkontor, och gick ut på att kunna visa upp en modell med skuggor renderade med radiosity. CAD-modellen jag fick var ICA's dåvarande Mango-station, motsvaras nu av ICA Express.

Jag ljussatte och texturerade allt i Lightscape, som sedan renderade skuggsatta texturer till modellen. När allt var klart så exporterade jag modellen till VRML.

Bilder kommer!   VRML-modellen   VRML-läsare

Barcelona-paviljongen, 1999

Detta projekt fick jag inspirationen till när vi var på studieresa till Barcelona med Berg Arkitektkontor, och såg denna paviljong som Mies van der Rohe har gjort. Gjord i ArchiCAD 3D Studio Max. Marmor-texturerna är foton från resan.

Bilder kommer!   Animering (12.6MB)

Vår lägenhet, 1999

Med hjälp av AchiCAD så byggde jag upp vår lägenhet i 3D. Efteråt har jag fixat lite med inredningen, men det är fortf mycket som saknas.

Bilder   Animering (0.96MB)

Facial animation, 1999

Detta var ytterligare ett skolprojekt i 3D-kursen, där vi skulle göra en animering av olika ansiktsuttryck. Modellen återanvände jag från projektet nedan.

Animering (1,08MB)

Butterfly, 1999

Denna animering gjorde jag och en annan tjej som inlämningsuppgift i kursen 3D-modellering och animation. Det är inte direkt Monsters Inc, men är roligt att ha med eftersom det är det första projekt jag gjort i 3D. I stora drag delade vi upp arbetsuppgifterna så att jag modellerade och hon animerade, båda delarna gjordes i Maya.

Animering (11,5MB)