Webb

 

Program

Systugan 2.0

Började som ett registerprogram där man lägger in mått för att sedan kunna göra mönster. Grafiken har jag gjort i Photoshop och programmeringen i Visual Basic. Lade sedan till en mönsterkonstruktionsdel, så att man automatiskt kan göra grundmönster i AutoCAD efter måtten i programmet. Bilder

Comics

Mitt första projekt på Picofun (2001). En WAP-applikation där man kan 'prenumerera' på Garfield-strippar (kanske även andra i framtiden). Jag byggde både backend-systemet (för att administrera bilder och texter etc) och publiceringssystemet (där man kan välja vilken seriestrip man vill se).

VRML

Inlämningsuppgift i kursen Multimedia med lite information om VRML. Grafiken har jag gjort i Photoshop, resten är gjort i Director.

Ladda hem(11,5MB).

Recept

Ett registerprogram där man lägger in recept. Denna fick mig att börja lägga upp alla favoritrecept på hemsidan. Gjort i Visual Basic. Har även gjort program för böcker, filmer och skivor.

Marinas Makeover

Ett litet program för att kunna testa hur bra man passar i olika frisyrer. Grafiken är gjord i Photoshop, programmeringen i VB och frisyrerna tagna från tidningar etc.
Större bild

Spel

Missile Command

Ett spel som jag gjorde som arbetsprov till ett företag jag sökte jobb hos. I framtiden ska jag lägga till spelinstruktioner, poängberäkning och highscore-lista.
Länk

Froggy

Det första spelet jag gjorde i Java (2000). Highscore-listan fungerade inte till en början, men år 2003 fixade jag till det (och gjorde lite snyggare grafik och förbättrade spelets "AI" lite).
Länk

Flea race

Ett SMS-spel jag gjorde tillsammans med Ludvig Linge på Picofun år 2001. Jag gjorde både spelprogrammering och webblogiken till hemsidan. Varje användare har en egen loppa att raca med, och vartefter man tränar och tävlar med den så blir den bättre och bättre.